U kunt contact opnemen per telefoon, via Whatsapp, per mail of via het contactformulier.

Wij horen graag hoe u uw bezoek aan onze praktijk heeft ervaren. Uw reactie is heel waardevol: daarmee kunnen we onze zorg en service verbeteren.  Geef uw suggestie, klacht of compliment dus altijd aan ons door!

Whatsapp

Het kan zijn dat we telefonisch minder goed bereikbaar zijn. U kunt op een later moment weer bellen of u kunt een bericht achterlaten via Whatsapp.

Contactformulier

  Velden met een * zijn verplicht

  Aanmelden

  Houd er rekening mee dat u na aanmelding niet direct ingeschreven staat in de praktijk. Na aanmelding nemen we contact op voor het inplannen van een eerste afspraak. Na deze afspraak staat u ingeschreven. Tot die tijd kunt u terecht bij uw huidige tandarts.

  Aanmelden

  Klachten

  Het kan natuurlijk zijn dat u niet helemaal tevreden bent met uw behandeling of het resultaat. Wij vragen u dan contact op te nemen per telefoon of per mail. We zullen er alles aan doen om samen te komen tot een oplossing.

  Komen we er samen niet uit? U kunt uw geschil voorleggen aan het Tandheelkundig Informatie Punt. Zij kunnen advies geven.

  Het is mogelijk om uw klacht voor te leggen bij de Klachtencommissaris van de KNMT.

  Wanneer u juist heel tevreden bent met uw behandeling horen we dat natuurlijk graag!

  Zie ook:

  Geschillen

  Bent u ontevreden over het resultaat dat de klachtenfunctionaris boekt? Dan kunt u zich wenden tot de Geschilleninstantie Mondzorg. Vanaf dat moment spreken we niet meer over een klacht, maar een geschil.

  Belangrijk: In beginsel heeft u niet rechtstreeks toegang tot de Geschilleninstantie Mondzorg. U moet eerst de klachtenprocedure doorlopen.

  Zie ook:

  Uw nota

  Uw zorgkosten worden gedeclareerd bij uw zorgverzekeraar. Wanneer er een bedrag overblijft dat niet vergoed wordt, ontvangt u van ons per mail een nota.

  Wij verwerken het betalingsverkeer via Payt.

  × Kunnen wij u helpen?