Wie

zijn wij

Degroenetandarts is de tandartspraktijk van tandarts Robbert Eenkhoorn in Zwolle. De bestaande praktijk van tandarts Meeuwissen is in september 2022 overgenomen en is voortgezet op dezelfde locatie aan de Hortensiastraat in Zwolle. De naam is veranderd, er zijn andere behandelaars maar het belangrijkst blijft om goede zorg te bieden in een kleine setting.

Praktijk

De praktijk is modern ingericht en beschikt over twee behandelkamers. We werken met een klein team en u ziet elke keer dezelfde tandarts. We maken gebruik van moderne apparatuur en wanneer nodig wordt er gewerkt met een behandelmicroscoop voor een nauwkeurig resultaat.

Team

Robbert Eenkhoorn

Tandarts

BIG 09921243702

Ik ben in 2016 afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ik heb gewerkt bij verschillende praktijken in Groningen en Zwolle en heb mij uiteindelijk geheel gericht op laatstgenoemde stad.

Praktijken waar ik heb gewerkt:

 • 11 – 48 Dental Wellness
 • Tandarts Hekman
 • Heeldemond Zwolle en Heeldemond Wijhe

Wat ik ontzettend leuk vind is de algemene tandheelkunde en de afwisseling daarin. Van jong tot oud in de stoel, altijd met oog voor persoonlijke zorg. Ook wanneer u het spannend vindt om naar de tandarts te gaan, zal ik mijn best doen om u op uw gemak te stellen.

Daarnaast vind ik (complexe) wortelkanaalbehandelingen (en de herbehandeling hiervan bij eerdere niet-succesvol resultaat) leuk om uit te voeren. Ik gebruik hiervoor een microscoop om nauwkeurig te kunnen werken.

Ik vind het belangrijk om qua kennis en kunde op de hoogte te blijven. Ik ben verbonden aan een studiegroep (IQual), de beroepsvereniging (KNMT) en volg regelmatig cursussen en congressen. Daarnaast ben ik bezig met een bachelor Natuur- en Milieuwetenschappen aan de Open Universiteit.


Behnoosh

Paro-preventieassistent

Binnen de praktijk richt ik mij vooral op preventieve behandelingen, denk bijvoorbeeld aan gebitsreiniging en instructies. Ik werk veel zelfstandig onder toezicht van de tandarts, maar zo nu en dan werken we ook direct samen. In opdracht van de tandarts mag ik röntgenfoto’s maken en anesthesie geven. 

Lisa

Tandartsassistent en praktijkmanager

In 2017 heb ik mijn studie tandartsassistente afgerond op het Deltion College te Zwolle. In 2020 heb ik mijn werkzaamheden uitgebreid door met goed resultaat een cursus anesthesie af te ronden. Hierna heb ik een managementopleiding aan de Hogeschool Windesheim afgerond. In de praktijk houd ik mij naast het werk aan de stoel ook bezig met managementtaken. In opdracht van de tandarts mag ik röntgenfoto’s maken en anesthesie geven. 

Cathy Brouwer

Mondhygiënist

Op de maandagen ben ik aanwezig om zorg te bieden bij complexere tandvleesproblemen. Ook voor de controles zou u mij kunnen zien.

werken bij

Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken? Er is een vacature tandarts-assistent! Zie hieronder wat de functie inhoudt. Interesse? Stuur een motivatie en CV, dan nemen we contact met je op.
  Bereikbaarheid

  U kunt gratis parkeren bij de praktijk.

  Helemaal mooi als u met het openbaar vervoer komt (bushalte Molenweg) of lopend of op de fiets!

  × Kunnen wij u helpen?