Huisregels

Voor een eerste bezoek zien wij graag een identificatiedocument. Indien van toepassing kunt u ons ook uw bewijs van verzekering tonen.

We proberen ons zoveel mogelijk aan de geplande afspraken te houden. Mocht het toch nodig zijn wijzigingen aan te brengen, dan nemen we zo vroeg mogelijk contact met u op.

Wat betreft deze afspraken: we gaan er van uit dat u op tijd komt voor uw afspraken. Bent u onverhoopt te laat, laat het dan spoedig weten per telefoon. We kijken dan direct of er voldoende resterende tijd is voor de afspraak, of dat er een nieuwe afspraak moet worden gemaakt.

Lukt u het helemaal niet om te komen? Neem dan telefonisch contact op om de afspraak te wijzigen. Doe dit ruim van tevoren, minimaal 48 uur voor de afspraak. Wanneer er te weinig tijd overblijft tussen afmelden en de afspraak is het voor ons niet meer mogelijk om andere afspraken in te plannen. De vrijgevallen tijd kan in rekening worden gebracht in redelijkheid van 0-100% van de voorgenomen behandeling. Hierbij wordt er vanuit gegaan dat in de gereserveerde tijd geen andere patiƫnten konden worden behandeld. Afspraken op maandag kunnen tot donderdag 12h00 worden gewijzigd.

Wanneer u te vroeg bent voor uw afspraak of wanneer het programma onverhoopt wat uitloopt, kunt u plaatsnemen in de wachtruimte. Ga hier niet luidruchtig bellen of muziek luisteren. Geniet van de rust.

De praktijk is rookvrij: niet roken in of voor het pand.

Kom met een verzorgde mond: neem de tijd om voor de afspraak uw tanden te poetsen.

Stel ons op de hoogte van veranderingen in uw gezondheid of wijzigingen in medicatie.

Aansprakelijkheid

Wij zijn niet aansprakelijk voor schade, verlies of diefstal van uw eigendommen. Wij adviseren deze dan ook niet onbeheerd achter te laten.

Garantie

De behandelovereenkomst tandarts – patiĆ«nt is een inspanningsovereenkomst. Dit houdt in dat er geen garantie gegeven kan worden op het resultaat van behandelingen. In voorkomende gevallen zal een passende coulanceregeling getroffen worden.

× Kunnen wij u helpen?